АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

РАЗНОГЛАСИЯТА В НАТО В ЕДИН КАДЪР

Различен "поглед"
11.07.2018 / 20:09

Дали тази снимка символизира срещата на върха на НАТО в Брюксел? Този въпрос задава "Политико" на фона на напрежението сред съюзниците.

По-рано днес Тръмп прибягна към традиционна си риторика и нападна страните членки, че не отделят достатъчно средства за отбрана. Конкретно той атакува Германия, че се е превърнала в "пленник" на Русия.

Снимката, на която лидерите наблюдават прелитането на хеликоптери над централата на НАТО преди началото на двудневните разговори, красноречиво говори за различен "поглед" на европейските съюзници от този на Доналд Тръмп.

Докато лидерите водят разговори, американският лидер използва "Туитър", за да изрази загрижеността си за фермерите в САЩ. Аз съм в Брюксел, но винаги мисля за нашите фермери. Соята падна с 50% от 2012 г. до избирането ми. Фермерите не се справят добре през последните 15 г. Търговските пречки и митата на другите държави унищожават бизнеса им...боря се за нашите фермери, ще спечелим, написа той в социалната мрежа.

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев