АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

БОРИСОВ РАЗОЧАРОВАН ОТ НАЧИНА, ПО КОЙТО СА ПРИЕТИ ЗАКЛЮЧЕНИЯТА ЗА МИГРАЦИЯТА

Бойко Борисов
29.06.2018 / 13:24

Премиерът Бойко Борисов изрази разочарование от начина и приетите заключения за миграцията на продължилото почти цяла нощ заседание на Европейския съвет:

"Разочарован съм от факта, по който се получават, защото знаете, в България се проведоха съвети по вътрешни работи, правосъдие и вътрешни работи, среща на посланиците - брюкселските посланици, работни групи, МВР, ДАНС - от цяла Европа, като целта е специалистите - с всички детайли, в спокойна месеци наред обстановка, да се подготвят и да се внесат на съвета за одобрение. Сега, от известно време насам, съветите, все едно всичко досега, което е правено от всичките тези органи, се затваря и се започва от премиерите, а то е - всеки е с различна професия. Накрая приехме нещо или документ, който ние сме го предложили. Така че, аз в това отношение съм доволен, но не знам защо е необходимото при липсата на криза, реално, с такъв огромен драматизъм до 6.00 часа сутринта да се приема".

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев