АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

ЖЕЛЬО БОЙЧЕВ НАПУСКА РЪКОВОДСТВОТО НА "БСП ЗА БЪЛГАРИЯ", СКОРО И ПАРЛАМЕНТА

Жельо Бойчев
28.06.2018 / 10:24

Жельо Бойчев напуска ръководството на ПГ на "БСП за България", скоро и парламента и политиката изобщо по лични причини. Това съобщи пред журналисти председателят на групата и лидер на БСП Корнелия Нинова след разговор с Бойчев.

"Жельо има намерение да се занимава с бизнес оттук нататък и постъпва изключително почтено, за което го поздравявам, и има и моето, и на колегите уважение", каза Нинова.

Той е решил да си развива живота в друга посока. Опитахме се да го разубедим, защото е качествен и ценен колега, но това е негово решение, посочи лидерът на БСП. Ще ни липсва и съжаляваме, но остава до нас и ще помага с каквото може, добави тя.

"Нямам драма нито с ръководството, нито с колегите в парламентарната група, това са лични решения, свързани с осмисляне на заниманията ми оттук нататък", потвърди и Жельо Бойчев. Разбирането ми е, че когато човек е ангажиран с дадена позиция, той трябва да го прави наистина на сто процента, мотивирано, и затова помолих да бъда освободен като заместник-председател на ПГ на "БСП за България", а след това ще видим, добави той и подчерта, че мотивите са лични.

"Прекалено дълго време съм в БСП, за да си помисли някой, че няма да бъда ангажиран оттук нататък и да помагам на партията", заяви още Бойчев, който остава член на БСП.

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев