АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

СТРЕЛБА ПО ПЕВЕЦА МУСТАФА ЧАУШЕВ В ТУРЦИЯ

Мустафа Чаушев
25.06.2018 / 11:16

Турски гражданин стреля с пистолет срещу певеца Мустафа Чаушев. Инцидентът е станал в Турция на път за Истанбул. Куршумът е минал на сантиметри от главата му. С певеца в колата са били съпругата му и дъщеря му.

До стрелбата се стигнало, след като час преди това на българо-турската граница Мустафа Чаушев направил забележка на турски гражданин, че го прережда на опашката на граничния пункт.

"Бяхме заедно със семейството ми в колата и си чакахме реда да си дадем документите на влизане в Турция, един млад човек, около 45-годишен, просто мина пред нас и аз реших да го питам защо предрежда, учтиво го поздравих", разказа Чаушев пред Нова тв.

Според него мъжът, на когото е направил забележка, е бил нармъщен, започнал да го учи откъде да си вземе документите.

"Приключи спора и влязохме в Турция", разказа певецът.

Семейството минало Лозенград и преди магистралата за Истанбул се чул силен гръм: "Нямах време да се уплаша", допълни Чаушев. След минути съпругата му казала, че стъклото на колата е счупено. Мустафа Чаушев слязъл и видял следи от куршуми. Повикал полиция.

"Уплаших се и когато осъзнах какво се е случило, изгубих гласа си за 10 дни. Събуждах се сутрин и мислех, че умирам", каза дъщерята Ажда.

"За съжаление нашите власти в Турция, не ни обърнаха много внимание", призна певецът.

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев