АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

В СЛИВЕН ЗАПОЧВА ПРОЛЕТНА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БЪЛГАРСКАТА АДВОКАТУРА

Адвокати
15.06.2018 / 10:32

Пролетна национална конференция на българската адвокатура ще се проведе днес и утре в Сливен. Темата на форума е "Общият регламент за защита на данните. Регламент на ЕС 2026/679 и адвокатурата".

В първият работен ден на конференцията е организирано изнесено заседание в Сливен на Висшия адвокатски съвет, което ще бъде ръководено от неговия председател Ралица Негенцова. Ще се проведе работна среща на главния секретар на Висшия адвокатски съвет Стефка Въжарова със секретарите на адвокатски колегии от страната.

Председателите и секретарите на адвокатски колегии ще имат среща и с председателя на Националното бюро за правна помощ Елена Чернева. Дискусията по общия европейски регламент за защита на данните ще се проведе в събота.

В програмата е предвидено и представяне на книгата "Страници от сливенската адвокатура", която проследява 96-годишния път на сливенската адвокатска колегия, от създаването ѝ до днес.

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев