АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

С ОФИЦИАЛНА ЦЕРЕМОНИЯ В МОСКВА ЗАПОЧВА ДВАДЕСЕТ И ПЪРВОТО СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ

21 световно  първенство по футбол
14.06.2018 / 08:03

С официална церемония на стадион „Лужники“ в Москва започва двайсет и първото световно първенство по футбол. На церемонията ще присъстват руският президент Владимир Путин и около двайсет държавни и правителствени ръководители. Подробностите от кореспондента ни в Москва Ангел Григоров.

В присъствието на руския президент Владимир Путин и още около 20 държавни и правителствени ръководители на стадион „ЛужникИ“ в Москва се открива двайсет и първото световно първенство по футбол. Официалната церемония започва в 17:30, а половин час по-късно е и първият мач между домакина Русия и отбора на Саудитска Арабия.

Зрителите на стадиона ще чуят дуета на британската поп звезда Роби Уилямс и руската солистка на Виенската опера Аида Гарифулина.

Очевидно тя има ангелски глас и за мен е чест да пея с нея, сподели Роби Уилямс.

Той е много сърдечен, отворен и приятелски настроен човек. Много го харесвам,

каза на свой ред Аида Гарифулина.

Официалният химн на световното първенство Live in up ще прозвучи в изпълнение актьора Уил Смит, американския музикант от пуерториканско-доминикански произход Ники Джем и родената в Косово певица Ера Истрефи. В церемонията ще участва и легендарният бразилски футболист и двукратен световен шампион Роналдо.. Срещите ще се играят на 12 стадиона в 11 руски града, като финалът е на 15 юли на 81-хилядният московски стадион „Лужники“.

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев