АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

ПЕТ ЗАВЕДЕНИЯ НА ЮЖНИЯ ПЛАЖ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪБОРЕНИ, ЗАЩОТО СА НЕЗАКОННИ

Валери Симеонов
04.06.2018 / 14:27

Пет заведения на Южния плаж в Слънчев бряг трябва да бъдат съборени, защото са незаконни.Това са шумните дискотеки, които бяха проверявани заради силната музика миналото лято. Сигнал е подаден от вицепремиера Валери Симеонов. Според него са незаконни и паркингите и бариерите на общинския път към увеселителните обекти.

Днес той се срещна с началници на държавни институции, които ще инспектират туристическите заведения и хотели през сезона.

През юни новият закон за шума ще бъде приет, категоричен беше Валери Симеонов. В него изрично е написано, че обществените прояви не попадат в ограничението за силна музика.

Между 23.00 и 8.00 часа отново е имало опит вицепремиерът да не бъде допуснат до заведение по време на направена проверка на 1-ви юни, обясни той:

"Може би сградата пак е сменила собствеността вероятно. Някакви яки момчета, опитват се да ме спрат. Даже да не ме познават, имаше няколко човека от полицията, униформени полицаи. Опитаха се да не ме пуснат. Управителят, беше му казано да спре музиката. Спря я веднага. Бяха изготвени съответните предупредителни актове".

Следващата проверка ще бъде на предстоящо откриване на голямо заведение, обеща Симеонов и уточни още, че убийството, което стана в комплекса в събота, е битова драма и няма да повлияе на туристите:

"Няма как да промени общото впечатление, че българският туристически сезон е най-обезпечен от гледна точка на терористична атака".

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев