АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

МЕДАЛИ ЗА МЛАДИ СЪСТЕЗАТЕЛИ НА СЛИВЕН

младите надежди
17.04.2018 / 11:35

На VIII-та Европейска кохай купа по Шотокан Карате-До на SKDUN, провела се в Полша на 13 април 2018, младите надежди на КБИ „Грифон“ завоюваха общо 13 медала – 1 златен, 9 сребърни и 3 бронзови.

На почетната стълбичка се качиха: Самуил Димитров – злато на Санбон Кумите и сребро на Джиу ипон Кумите. Никалас Георгиев – 3 сребърни медала – на индивидуална Ката, отборна Ката, Санбон Кумите и 1 бронзов на Джиу ипон Кумите.

Станимир Миланов – 3 сребърни медала – на отборна Ката, Санбон Кумите и Джиу ипон Кумите.

Димитър Грахов – сребърен на отборна ката и бронзов на индивидуална ката.

Ивайло Стоянов – сребърен медал на Шобу ипон Кумите.

Светлин Бакалски – бронзов медал на Санбон Кумите.

На крачка от медалите остана Леси Михайлова, която също се представи добре и съвсем малко не й достигна да пребори силната конкуренция.

Треньорите – сенсей Антон Въндев и сенсей Теодора Въндева изказаха задоволство от представянето на учениците си.

Ден по-късно, на VIII-та Европейско първенство по Шотокан Карате-До на SKDUN, треньорите бяха зарадвани и от друга своя ученичка – Деница Кабаджова. Деница завоюва 1 сребърен на Джиу ипон Кумите и 2 бронзови – на Шобу ипон Кумите и на отборна Ката съвместно с представители на софийски и габровски клубове.

Пътуването до Полша показа и още нещо, че учениците на сенсей Въндев и сенсей Въндева са научили най-важните си уроци – че конкуренцията помежду им остава само на татамито, а извън него, бойното изкуство, в което се развиват е инструмент за израстването им като личности и изграждането на здрави приятелства.

източник:Sliveninfo.bg

Още снимки от новината

младите надежди

 

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев