АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

СЪС СПОРТЕН ПРАЗНИК НА 29 АПРИЛ ЩЕ БЪДЕ ОТКРИТ ОБЛАГОРОДЕНИЯ ПАРК ЗА СПОРТ ДО ЗАЛАТА НА КЛУБ ПО БОРБА "СТАНКА ЗЛАТЕВА" В СЛИВЕН

програма
13.04.2018 / 14:35

Със спортен празник ще бъде открит облагороденият парк за спорт и отдих около залата на Клуб по борба „Станка Златева“ в Сливен

Със спортен празник, на 28 април, ще бъде открит облагороденият парк за спорт и отдих около залата на Клуб по борба „Станка Златева“ в Сливен.

В програмата са включени турнир по борба за момичета и момчета, Street Fitnes, Демонстративен мач по плажен волейбол, състезание по BMX and DIRT JUMP TRACK и Лекоатлетическо състезание.

Специален гост на инициативата „Спорт в свободното време“ ще бъде актьорът Димитър Рачков.

Турнирът по борба, който ще се проведе в Зала „Станка Златева“, започва от 10 ч. Участниците ще бъдат разпределени в 8 категории, като победителите във всяка категория ще получат медали.

За 11.00 ч. е предвидена демонстрацията по Street Fitnes.

Участниците в тази надпревара, които могат да се запишат предварително при организаторите, ще покажат уменията си на различни уреди.

В 11,30 ч. в парка около залата е демонстративният мач по плажен волейбол. Състезанието по BMX and DIRT JUMP TRACK е от 12.00 ч. 30 минути по - късно е официалното откриване на облагородения парк около залата.

В церемонията ще се включат всички гости, както и актьорът Димитър Рачков.

Той ще приветства гостите и участниците в спортното събитие и ще даде старт на турнира по плажен волейбол.

От 13,30 ч. е началото на лекоатлетическото състезание, като участниците в него са разпределени по дисциплини - 100 м., 4х100 м. и щафета.

На победителите в отделните дисциплини ще бъдат връчени медали.

Спортният празник и облагородяването на парка около залата за борба на Станка Златева са финансирани от местния бизнес, с подкрепата на Община Сливен.

Източник:Клуб по борба "Станка Златева"

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев