АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

ОДМВР-СЛИВЕН:67 СИГНАЛА ЗА СИЛНА МУЗИКА - ЗАДЪРЖАНИ ТРИМА,13 АКТА, ИЗЕТА ЕДНА МУЗИКАЛНА УРЕДБА

мвр-сливен
09.10.2017 / 15:04

Задържани са трима, съставени са 13 акта и e иззета една музикална уредба

През изминалата седмица служители на РУ-Сливен за посетили 40 сигнала за нарушаване на тишина, като 28 от тях са в квартал Надежда.

Съставени са 2 акта и 12 предупредителни протокола.

12 са сигналите, посетени от служители на група „Охрана на обществения ред” към РУ-Сливен в останалите жилищни райони на града.

Съставени са 5 акта.

Оказано е съдействие на служители от участъци „Петолъчка” при посещение на адрес в село Сотиря, където за неизпълнение на полицейско разпореждане са задържани трима и е иззета една музикална уредба.

Участък „Петолъчка” имат посетени още два сигнала в квартал Речица.

Съставен е един акт.

Посетени са два сигнала в селата, обслужвани от участък „Запад”.

Съставен е един протокол за предупреждение.

От 2 до 8 октомври в РУ-Котел са посетени 16 сигнала и са съставени 4 акта по Наредбата на общината и един по ЗМВР за неизпълнение на полицейско разпореждане. В РУ-Твърдица са посетени 3 сигнала и са издадени 3 протокола за предупреждение.

РУ-Сливен контролира използването на пиротехническите изделия.

Всички фирми и граждани, които използват пиротехнически изделия от категория 2 и 3, определени в ЗОБВВПИ, за тържества, уведомяват началника на РУ-Сливен, като се задължават да ги използват съгласно реда, определен в ЗОБВВПИ и НОбС. Препоръчителният час е до 22,30 часа.

Служителите на РУ-Сливен използват всички законови сили и средства, както и наличния ресурс, за да се осигури спокойствието на гражданите и спазването на Наредба за обществения ред на територията на община Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев