АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН АТРАКТИВЕН БАСКЕТБОЛЕН МАЧ „РОДИТЕЛИ СРЕЩУ ДЕЦА“ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО В ПОДКРЕПА НА СТИЛКО ОТ СЛИВЕН

12-годишния Стилиян Колев от Сливен
05.10.2017 / 13:17

Благотворителните инициативи в подкрепа на 12-годишния Стилиян Колев от Сливен продължават и извън границите на областта.

След подкрепата на граждани, община, училища и други местни институции в Сливен, се организираха инициативи за събиране на средства за лечението на малкия баскетболист и в старопрестолния град Велико Търново.

"За да повярваш в доброто – трябва да започнеш да го правиш!, пише Мариана Митева в социалната мрежа,

Да помогнем на Стилко да се върне в баскетболната зала!Благотворителна инициатива, в помощ на талантлив млад баскетболист, подемат баскетболните клубoве „Етър- 49“, „Болярки“ и BGO Software Българска баскетболна лигa – Център, и съдийската баскетболна колегия- гр. Велико Търново.

Трогнати от съдбата на 12- годишния баскетболист от гр. Сливен Стилиян Колев, баскетболисти, треньори, съдии и родители заработиха заедно за събиране на парични средства. Кутия бе поставена на първата серия от аматьорските мачове на дивизия „Център“, провели се в неделя,1 октомври, в баскетболната зала на Стадион „Ивайло“ в старата столица.

За неделя, 8 октомври, от 11 часа, е предвиден благотворителен атрактивен баскетболен мач „Родители срещу Деца“, вход- символичните 5 лева.

Събраните парични средства ще бъдат преведени по дарителската сметка на Стилко.

Да бъдем хора! Нека помогнем!"

Вход-5 лева

Събраните парични средства ще бъдат преведени по дарителската сметка на Стилко.

IBAN: BG62STSA93000024715835

Bic: STSABGSF

Титуляр: Стилиян Николаев Колев

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев