АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

74 СИГНАЛА ЗА СИЛНА МУЗИКА - ЗАДЪРЖАНИ ДВАМА, ИЗЗЕТИ СА 3 УРЕДБИ

мвр-сливен
03.10.2017 / 11:41

Двама са задържани, иззети са три музикални уредби, съставени са 41 протокола за предупреждение и 13 акта.

През изминалата седмица служители на РУ-Сливен за посетили 44 сигнала за нарушаване на тишина, като 18 от тях са в квартал Надежда.

Служителите в кварталния участък са съставили 3 акта и 11 предупредителни протокола.

26 са сигналите, посетени от служители на група „Охрана на обществения ред” към РУ-Сливен, в останалите жилищни райони на града. Съставени са 6 акта и 20 протокола за предупреждение.

По време на специализирана полицейска операция в село Самуилово служители на участък „Запад” са иззели две музикални уредби и са задържали двама за неизпълнение на полицейско разпореждане.

Посетени са 4 сигнала за нарушаване на тишината, като са съставени 2 акта и два протокола.

Участък „Петолъчка” са посетили 12 сигнала, съставени са 11 протокола за предупреждение, 1 акт и е иззета една музикална уредба.

От 25 септември до 1 октомври в РУ-Котел са посетени 12 сигнала и са съставени 4 акта, в РУ-Твърдица са посетени 2 сигнала, съставени са 2 протокола за предупреждение.

РУ-Сливен контролира използването на пиротехническите изделия.

Всички фирми и граждани, които използват пиротехнически изделия от категория 2 и 3, определени в ЗОБВВПИ, за тържества, уведомяват началника на РУ-Сливен, като се задължават да ги използват съгласно реда, определен в ЗОБВВПИ и НОбС. Препоръчителният час е до 22,30 часа.

Служителите на РУ-Сливен използват всички законови сили и средства, както и наличния ресурс, за да се осигури спокойствието на гражданите и спазването на Наредба за обществения ред на територията на община Сливен.

 

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев