АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

СЛИВЕНСКА ФИРМА С ДВЕ ПРЕСТИЖНИ НАГРАДИ ОТ "МЕСОМАНИЯ"

Месомания лого
18.11.2012 / 21:24

От 7 до 10 ноември в залите на Интер Експо Център – София се проведе 19-то издание на Националния потребителски конкурс с дегустация "Месомания" - 2012 г.

Наградите бяха връчени лично от министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов.

Сливен беше представен достойно от своите месопреработватели. След поредица от международни награди през последните години, със златен медал от изложението "Месомания" се завърна фирма "Ников - Иван Костадинов".

Журито заслужено присъди две призови места на сливенската фирма - първо място в категорията "шунков колбас" и второ място в категорията "суджук".

Фирма "Ников" е име в месопреработвателната индустрия на България, тъй като сред основателите й е водещият майстор на шункови колбаси в най-големия до 1993 г. месопреработвателен комбинат в България - "Родопа Сливен". По пътя на бащата Ников тръгват и двамата му синове - Николай и Иван. По-големият брат в момента живее и работи в САЩ, но Иван превръща опита и знанията от своя баща в успешен семеен бизнес, важен за потребителската трапеза на Българина.

Радващо е, че две от престижните награди от "Месомания" пристигнаха в Сливен, като продължение на славата на сливенските месари и като признание за труда на екипа от работници и специалисти на фирма "Ников".

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев