АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

СЛУЖБИТЕ СПЯТ ИЛИ ПАЗЯТ АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ?

Елена Гунчева: Службите спят или пазят американските интереси в България?
15.02.2024 / 14:59

В български военен завод се разхождат украинци. Което е естествено продължение на това, че военният ни министър е бил служител на Украйна. Въпрос обаче на национална сигурност е докъде пускаме съюзниците да се качват на главата ни.

Тагаренко е ясен. Позата партер, в която е застанал на входа на Козяк, може да отврати дори професионална мадам от квартала с червените фенери. Въпросът е кой и защо допуска този пробив в националната сигурност? Къде са българските служби?

Нима службите ни намират за нормално чужда държава, която води война, нейни представители да си обикалят като у дома си в секретен завод за военна техника? А човек, за когото има не съмнения, а убеденост, че е служил на чужда държава, да настоява да сключваме дългосрочен договор за военна техника с воюваща държава, която е очеизвадно вече, че ще загуби войната. Ако трябва да бъдем практични - и няма и да си плати!

Националната сигурност на България стана разграден двор, в който се развяват като побеснели хиени чужди посланици и представители. Въпросът е кой ще защити българите? И този въпрос става все по-сериозен с обеззоръжаването на българската армия, недоокомплектоването й с кадри и предателската дейност на българското правителство!

Елена Гунчева-Гривова

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sluzhbite-spyat-ili-pazyat-amerikanskite-interesi-v-balgariya/127516

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев