АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КАРЛОС КОНТРЕРА: ПОРАСНАХА ПИЛЦИ, ПОДГОНИХА КВАЧКИ...

Цензура
15.02.2024 / 14:44

Пораснаха пилци, подгониха квачки... Долу-горе такава е работата с проекта за закон за цензурата, внесен от видните либерали, демократи и борци за човешки права от Демократична България. Май автор на тази простотия е бившия министър Божидар Божанков, бивше протеже на Румяна Бъчварова (ГЕРБ) и настоящ умно-красив депутат.

Мотивът е борба с пропагандата. Не знам как слагането на медии под контрола на ДАНС става борба с пропагандата. Какво разбира ДАНС от тая работа също не е много ясно, при все че би трябвало да се занимяват с далеч по важни теми, свързани с националната сигурност. Кое и как се определя като пропаганда? Чия пропаганда ще е вредната и чия допустимата? Работа ли е въобще на държавата да редактира съдърганието в медиите? И ако редактира това съдържание на база на какви принципи и виждания? Див болшевизъм!

Влизаме в сценарий, за който предупреждавам от години. Либерал-екстремистите няма да се спрат пред нищо, докато не запушат устите на всички несъгласни с тях. Започва се, разбира се, с цензура в медиите. Следващата стъпка каква е? Затвор, народен съд, гражданска смърт на всеки, който си позволи да критикува Посолството, ПП, ДБ, ЛГБТИ, ЕК и т.н?

На власт имаме розово-лилави болшевики. Подкрепата за подобни антидемократични закони е тест за всички останали. Най-вече тест за ГЕРБ. ДПС са ясни. Ще подкрепят ли ГЕРБ подобно безумие? Дължат отговори, защото без тях няма как да мине.

Чакаме. Чакаме, но не безкрайно!

Карлос Контрера

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/porasnaha-pilci-podgoniha-kvachki/127526

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев