АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БСП ЩЕ УЧАСТВА В ПЛЕНАРНИТЕ ЗАСЕДАНИЯ ЗА БЮДЖЕТА

Корнелия Нинова
15.12.2023 / 10:59

Лъсна лицемерието на "Продължаваме промяната-Демократична България" (ПП-ДБ), ГЕРБ-СДС и ДПС. Бюджетът, плащанията, пенсиите и социалните плащания изобщо не са им приоритет, както вчера твърдяха. Това коментира пред медиите в Народното събрание лидерът на БСП Корнелия Нинова във връзка с проваленото заседание на парламента. Депутатите и при втората регистрация не събраха нужния кворум за началото му.

Нинова посочи, че БСП ще участва в пленарните заседания за бюджета. Остава принципната позиция за неподкрепа на конституционните промени, особено в частта за двойното гражданство за висши държавни постове и овладяването на прокуратурата, като парламентарната група на социалистите ще гласува „против“.

„Ние сме самостоятелна партия и самостоятелна парламентарна група. Изказвания от Костадин Костадинов и от ИТН за „обединена опозиция“ от наше име да забравят. Ние разговори за обединение не сме водили. Всеки си изразява позицията, понякога позициите ни съвпадат, понякога се различават. Никой няма право да говори от името на БСП“, категорична бе Корнелия Нинова.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев