АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ

Украински бежанци
31.05.2022 / 09:07

Прост въпрос: Защо има украински бежанци в Европа? В Западна Украйна няма война

"Клета Мариана Тошева, моите уважения за госпожата! Това е невероятно тежка задача.... Не познавам украинци, но ги гледах няколко пъти на протестите, също и снощи, когато пискаха, че ги изпратили в Рибарица, спокоен и хубав курорт....как не ги е срам!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

прост въпрос

Защо има украински “бежанци” в Европа? Войната се води на територията на Източна Украйна. Бежанците от там отиват в Русия, а не в Европа. В Западна Украйна война няма, а бежанци има. ЗАЩО?

Мери

Клета Мариана Тошева, моите уважения за госпожата! Това е невероятно тежка задача.... Не познавам украинци, но ги гледах няколко пъти на протестите, също и снощи, когато пискаха, че ги изпратили в Рибарица, спокоен и хубав курорт....как не ги е срам!

Наблюдател

Пращайте ги в София. Нека се напълни с хохли, че софинци най-ги обичат и са евроатлантици.

Има почивна станция

на МО

?????

На нормалните хора всичко това им беше ясно от самото начало. Само че вие се разклечихте да показвате на началниците колко сте верни и послушни.

По скромните ми наблюдения

българите са почиващи постоянно (5%) и непочиващи никога (80%). Малката прослойка, която смуче кръв от непочиващите и я разпределя в тесен семеен кръг, са... ? хората с чиста съвест? ПС 15-те % не са грешка, клошари, старци изпаднали етс, те са зомби, ни почиват, ни работят.

Иванов

Егати държавата,щом едни бежанци и се качиха на главата.Кому е нужна,щом не защитава интересите на населението си???

Тихомир Томов

И все пак : колко сирийци и афганистанци са приети на работа досега ??!!

общество

Как се плащат такива сметки и защо? Русия дава евтин газ на Сърбия,а на нас не. Кой ще защити нашия интерес след като Петков е зает да се докарва пред САЩ?

teridan

Как ще се случи това за парното, като няма реални отчети, а пишат прогнозно потребление, т. е. колкото си искат. Като дойде време за изравнителна сметка, вече няма значение че си ползвал по-малко защото вече си платил по прогнозните им сметки.

енергетик

На сайта на eso.bg има графики за износа на ток. България изнася супер евтин ток за турция, гърция, македония , а за вътрешния пазар набива супер високи цени. Просто Ви правят на маймуни.

Вие сте най-загубеното правителство, което е управлявало досега

страната ни, най-некадърното, а и като бонус най-алчното и най-лъжливото! Прост "уникум", досега сме се лъгали, но такива лъжци като вас сме нямали...За Гинес сте, но в отрицателен смисъл. Ще си платите, няма да ви се размине.

Илияна - допълнение

Всеки читав народ пази земята си от чуждите. Но за това се иска силен народ, силна армия, силен ген. Кое от тези трите го има в България сега ?

Бай Иван

В момента кирчо показва на европейците, как се спират парите за Путин, като купуваме руски газ от гръцката квота, но на четворни цени! (добре, че гърците платха в рубли) Хвала на такива "специалисти-икономисти". Личи си, че е завършил Харвард!

Иван

Премиерът е канадски гражданин.Изпратен е да свърши едни работи, за благодарност ще изкара едни пари и ще си ходи. Нищо лично, просто бизнес. Въпроса е защо всички го крепят и само се възмущават. Срутиха икономиката, искат да доунищожат енергетиката, скараха ни с Русия, изтеглиха многомилиардни кредити, всичко поскъпна двойно, вдигат парното с 40% и всичко мълчи.

?????

А как ще е зимъска? Когато сняг забръска.

Песимист

В действителност, ЕС и НАТО имат нужда от (територията на) България повече, отколкото ние от тези перверзни организации. Ние би трябвало да ги изнудваме, а не те нас.

Христо

„Българите се учим да ползваме Telegram, VPN си теглим, за да гледаме руски новини, защото когато ви показват едностранно ситуацията, както се прави у нас и казват, че Русия е лоша, тогава това не е нормално. Освен това за нас това е противоестественно да ни се внушава.

Съгласен

Няма нищо срамно в това, че Русия освобождава българския народ от турско робство и му създава целокупната Сан Стефанска България, включваща Мизия, Южна Добруджа, Поморавието, Източна Румелия (Горна Тракия) и Западна Румелия (Македония), вкл. и Беломорието на Македония. Срамно е да си русофоб.

Стига!

Ах, колко била хуманна и невинна путиновата агресия в Украйна! Чий го търси в чужда държава джуджето, пък и се прави на хуманист!? Пък и наглеци, да обвиняват украинците за нахлуването и агресията на путин!

Защо?

Защо Путин няма претенции към беларусите и ги признава за народ с държавност, коренно противоположно на отношението му към украинците и украинската държавност?!

Мимето

А някой дава ли си сметка какво ще стане в Средна Азия, ако Русия бъде елиминирана като сила - страж в този регион. Тва Казахстан, Армения, Азербайджан, Киргизтан, Таджикистан, Узбекистан, Туркменистан - американците ще ги опоскат за нула време и така реално ще избухне Третата световна война, защото този регион е важен за Китай, Иран, Индия.

XXX

Никой не е по-сляп от този, който не иска да види!

https://glasove.com/na-fokus/prost-vapros-zashto-ima-ukrainski-bezhantsi-v-evropa-v-zapadna-ukrayna-nyama-voyna

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев