АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЧЕТВОРНО УБИЙСТВО В СТОЛИЧНИЯ КВАРТАЛ НОВИ ИСКЪР

 Къщата, където е извършено четворното убийство / Снимка: Николай Христов
18.02.2019 / 12:32

Четирима души от едно семейство са открити мъртви в столичния квартал Нови Искър. По информация на „Хоризонт“, те са открити с огнестрелни рани тази сутрин в дома им в Нови Искър.

По предварителни данни извършител на тежкото престъпление е млад мъж, който е член на семейството и който застрелял майка си, баща си, баба си и брат си. Преди минути той е бил задържан от полицията в Нови Искър.

Районът е отцепен от екипи на министерството на вътрешните работи и на Военна полиция. Очаква се малко по-късно МВР да даде и повече информация за причините за този трагичен инцидент.

На място продължава огледът на екипите на Столичната дирекция на вътрешните работи и на „Военна полиция“. Младият мъж, който е застрелял семейството си, е 25-годишен. Той не е военен, каквато информация се появи по-рано. Военен е бащата на момчето, който е една от жертвите. Заради това на място има и екипи на „Военна полиция“.

Най-вероятно става въпрос за хора, които са с психически проблеми, заявиха пред „Хоризонт“ съседи на семейството. Те уточниха, че още отпреди години членове на семейството са били с тежки психически проблеми и са били на лечение. Тази информация обаче към момента не е потвърдена официално. Младият мъж е застрелял майка си, баща си, баба си и брат си, след което е бил задържан от екипите на Столичната дирекция на вътрешните работи.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев