АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

ПРЕЗИДЕНТЪТ ДАДЕ СТАРТ НА "БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА"

Президентът Румен Радев
30.11.2018 / 13:14

В старозагорската многопрофилна болница президентът Румен Радев даде старт на 16-то издание на благотворителната инициатива „Българската Коледа”. Той припомни, че миналогодишното издание събра близо 2.5 млн. лв. с които са подпомогнати над 500 деца.

Усилията в тазгодишното издание на "Българската Коледа" ще са насочени към деца с тежки увреждания и заболявания, осигуряването на високотехнологична апаратура и осигуряване на комплексни грижи за повече здрави деца. Това обяви президентът Румен Радев в старозагорската университетска болница и така постави старта на кампанията "Българската Коледа 2018/2019".

По думите на Радев децата с тежки заболявания и техните семейства се нуждаят от дълго лечение и преди всичко от социална подкрепа. Това е и целта - да се достави високотехнологична апаратура и комплексна подкрепа за тях.

Зад каузата миналата година застанаха хиляди хора, но една кампания е силна, когато буди доверие и сред хората, и сред лекарите и медицинските работници, каза Радев и благодари на всички тях - на подпомогналите кампанията и на хората, които дават максимума от себе си за живота и здравето на нашите деца.

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев