АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

FOX NEWS: ИСТЕРИЯТА НА ЛЕВИЦАТА В САЩ ДОСТИГНА НОВ ПРЕДЕЛ

FOX NEWS
08.08.2018 / 09:37

Не съумели да постигнат свалянето на ненавиждания от тях Доналд Тръмп, американските леви се озлобиха дотолкова, че превключиха своя гняв спрямо самите САЩ, констатира водещият от Fox News Тъкър Карлсън. Както отбелязва журналистът, сега в средите на левите се смята за абсолютно нормално да поставяш интересите на мигрантите над грижите на американските граждани, а хората, защитаващи американските закони ги наричат престъпници.

Левите вече почти две години водят съпротива срещу Доналд Тръмп, но той отказва да напусне поста демократично избран президент на нашата страна.

Така и не успели и досега да го свалят нито чрез импийчмънт, нито чрез арест, нито чрез натиск, нито по какъвто и друг начин, левите не се предадоха, просто станаха още по зли и сега яростта им съвсем ги е завладяла. Те се ядосват толкова силно, че обичайно използваните от тях епитети са се изтъркали и загубили своята сила.

Никой повече не нарича Тръмп сексист, престанаха да го наричат и ксенофоб – това са твърде добри думи. Сега той е Мусолини, Сталин, Хитлер, а може би тази троица в един флакон плюс серийните убийци Джефри Дамър и Джон Уейн Гейси. Стоп, почакайте – все още не се получава достатъчно лошо. Той е буйно луд римски император, убил собствената си майка и подпалил по пепел своята столица – ето кой е. Това вече на нищо не прилича.

ЕКСПЕРТ ОТ CNN: Тръмп е истински Нерон, който наблюдава как гори Западът

ЕКСПЕРТ ОТ MSNBC: Той е луд, това е. Президентът на САЩ напълно е изперкал и всеки ден става все по-зле.

ЕКСПЕРТ ОТ MSNBC: Хората, които видяхме преди дни на този митинг… Ако привържениците му са такива, то те са ненормални.

КАРЛ БЕРНЩАЙН, политически експерт на CNN: Това, което се случва пред очите ни при президента Тръмп е по-лошо и от Уотъргейтския скандал.

 

Чухте ли? „По-лошо от Уотъргейтския скандал”, казва човек, който не е работил тогава.

 

Но всичко е именно толкова лошо. Левите искат Тръмп незабавно да си отиде, но по някаква непонятна причина, той и досега седи в Белия дом. Можете да си представите доколко са вбесени – а прогресивистите са толкова вбесени, че са превключили вниманието си от президента, към самите САЩ. Нашата страна, казват ни те, трябва да се разруши с булдозери до основи, а след това да се построи отново в съответствие с революционните принципи, одобрени от студентския състав на Оберлинския колеж (Частен хуманитарен ВУЗ в щата Охайо, знаменит с това, че първи в САЩ започва да приема като студенти жени и чернокожи – ИноТВ) и разбира се, мнозинството потребители на „Туитър”.

Като първа крачка трябва да се поканят всички бедняци на планетата Земя още утре да се прехвърлят тук, за да живеят тук на федерални социални помощи за ваша сметка. А всяко по-малко радикално решение ще се определи за расизъм. Анджела Рай именно това и заяви пред CNN, погледнете.

АНДЖЕЛА РАЙ, политолог, обществен деец: В основата на тази процедура по разделянето на нелегалните мигранти от децата им на американската граница, лежат именно страхът и сплашването. И ако не разбирате, че вашият президент е започнал своята предизборна кампания с обещания да построи стена, за да не допуска…

СЪБЕСЕДНИК: Мой президент? Той всъщност наш президент, Анджела, той е президент на Съединените щати.

АНДЖЕЛА РАЙ: Не, той не ми е президент, не. Никога през живота си няма да призная ксенофоб за президент (…) Искам да ви разкажа от кой регион на Африка са пристигнали тук моите предци, в крайна сметка, някои от тях, но аз не знам това, защото същите ксенофоби, които сега разделят хората от децата им, а след това ги гонят от страната, те същите са довлекли моите предци тук на кораба като роби.

Ако се вслушаме, то може да чуем, че съблюдаването на федералното законодателство сега се приравнява в робовладелство. Ето какво ни разказва CNN. Вие може би не смятате така, но в лагера на левите това е утвърдена истина. Например в щата Ню Йорк активистът Зефир Тичаут обеща, че ако есента я изберат за генерален прокурор на щата, тя ще започне да вкарва агентите на Имиграционната и митническа полиция на САЩ в затвора.

ЗЕФИР ТИЧАУТ, кандидат за генерален прокурор на щата Ню Йорк: Имиграционната и митническата полиция трябва да се разпуснат. И това го заявявам като кандидат за един от основните постове в правоохранителната система на страната. Ставайки прокурор, аз и занапред ще съм против нея и ще повдигам дела срещу Имиграционната и митническата полиция заради нейните престъпления.

С други думи, тези, които осигуряват съблюдаването на законите, са всъщност престъпници, а нелегалните мигранти са всъщност американци, а гражданите, които усърдно работят, женят се и отглеждат своите деца, трябва да се страхуват. Войната е мир, свободата е робство, а незнанието сила. Оруел видя всичко това преди 70 години и ние сега живеем в това.

http://pogled.info/svetoven/amerika/Fox-News-isteriyata-na-levitsata-v-sasht-dostigna-nov-predel.96661

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев