АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

БОРИСОВ ЩЕ ОБСЪДИ С ПАЛЕСТИНСКИЯ СИ КОЛЕГА РАЗВИТИЕТО НА ДВУСТРАННИТЕ ОТНОШЕНИЯ

Бойко Борисов
14.06.2018 / 07:59

Премиерът Бойко Борисов ще обсъди днес в Рамалла с палестинския си колега Рами Хамдала развитието на двустранните отношения. Още за очакванията от разговорите от пратеника ни Георги Марков:

Акцентът на предстоящите разговори се очаква да бъде поставена на засилването на двустранните отношение между България и Палестина. Страната ни предостави средства за Палестински бежанци по линия на агенцията за бежанците към ООН, като редовната вноска, която България ще продължи да отпуска 50 хиляди евро годишно. страната ни поела и ангажимент за безвъзмездно обучения в Академията на МВР на представителите на Палестинската полиция и силите за сигурност. В сферата на икономиката, миналата година, България е изнасиля за Палестина основно хранителни продукти, а от началото но тази се Изсилва износа на минерална вода и цигари. Палестина на своя ред проявява интерес към контакт с Български фирми на работещи в сфера на строителството, фармацията и Хранително-вкусовата промишленост.

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев