АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

БЪЛГАРИ И СИРИЙЦИ ВЪВ ВАРНА ИЗЛЯЗОХА НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВОЕННАТА АГРЕСИЯ НА САЩ

Протест
14.04.2018 / 20:43

Варна излезе днес на протест срещу военната агресия на САЩ, Франция и Великобритания, които в разрез с всякакви норми на международното право, подло и без предупреждение нападнаха суверенна Сирия рано сутринта в събота нанасяйки удари с крилати ракети.

Българи и сирийци се събраха пред Катедралния Храм «Успение Богородично» в 15 часа с протестен митинг срещу англо-американския терористичен акт над сирийския народ.

Среднощната варварска атака може да бъде квалифицирана само по един начин — престъпление срещу мира и човечеството.

Очакват се протестни акции и в столицата София. В сряда от 10:00 часа протестът в София ще е срещу Министерски Съвет, а за петък се планира и излизане пред посолството на САЩ.

Всеки град, цялата ни страна, трябва да излезе и да осъди войната, преди да е станало късно!

» Янки, фашисти, световни терористи!»- скандираха събралите се развявайки български, руски и сирийски знамена.

«САЩ са създателите на ИДИЛ, от там идва цялата война!»

«Целият свят е подложен на шантаж!»

Тереза Мей неволно подсказа истинската цел на нападението.

Идеята не е свалянето на Башар Асад, а да бъде вкарана Русия в капана да нанесе ответен удар. Англо-американците неистово желаят официално обявяване на Трета световна война.

Най-адекватния отговор към агресора в настоящия момент е сдържаност с цел осуетява е на грандиозния му военен сценарий, от който жертвите му ще бъдат стотици милиони.

 

https://bgr.news-front.info/2018/04/14/blgari-i-sirijtsi-vv-varna-izlyazoha-na-protest-sreshhu-voennata-agresiya-na-sashh/

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев