АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

ПЕСЕНТА BONES, ИЗПЪЛНЕНА ОТ ЕQUINOX, ЩЕ ПРЕДСТАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ НА ЕВРОВИЗИЯ

Българската песен
12.03.2018 / 16:00

Българската песен в конкурса тази година се казва Bones "Кости" и тя ще бъде изпълнена от създадената специално за конкурса група Еquinox, предаде БНТ.

Във формацията участват Жана Бергендорф, Владо Михайлов от група "Сленг", Георги Симеонов – "Джей Джей", един от финалистите на "Америка търси талант" Джони Мануел и Трей Кембъл.

Автор на песента е Борислав Миланов, а тя е избрана след конкурс, организиран от БНТ.

За песента, на официалния сайт за българското участие в Евровизия, се казва, че носи послание за истинските ценности в живота и безусловната любов, отвъд ограниченията на материалния свят.

Тази година конкурсът Евровизия ще се проведе в Лисабон през май и в него ще участват представители на 42 държави.

Предварително изтегленият жребий отреди на България място в първия полуфинал, който ще се излъчи на 8 май от 22:00 часа българско време.

В него българската песен ще бъде една от 19-те, които ще се борят за общо десет квоти за големия финал на 12 май.

Музикалният продуцент, с който Българската национална телевизия ще си партнира за българското представяне на "Евровизия" 2018, е Symphonix International, се казва на официалният сайт за българското участие в конкурса.

Техни композиции са "Beautiful Mess", в изпълнение на Кристиан Костов, който завоюва второто място на Евровизия през 2017 година и "If love was a crime", с която Поли Генова се изкачи на четвъртата позиция в песенния конкурс през 2016 година.

Symphonix работи в Австрия и България, като преди да започне да продуцира изпълнители и музикални проекти, се занимава с организиране на концерти и други събития.

източник:Dnevnik.bg

 
 

Copyright © 2008-2019 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев