АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

МИНИСТЪР АНГЕЛКОВА ОТКРИ БЪЛГАРСКИЯ ЩАНД НА НАЙ-ГОЛЯМОТО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ В ИЗРАЕЛ

Министърът на туризма Николина Ангелкова
06.02.2018 / 16:00

Министърът на туризма Николина Ангелкова откри българския информационен щанд на международното туристическо изложение IMTM - най-голямото в Източносредиземноморския регион и Израел, съобщиха от Министерството от туризма. Форумът се нарежда на водещо място по значение сред международните борси в региона, като се наблюдава непрекъснато увеличение на броя изложители, професионални посетители и крайни потребители.

В рамките на два дни - 6 и 7 февруари, гостите ще могат да разгледат предложенията на десетки страни.

През миналата година в събитието са участвали 1780 изложители от 58 държави, а посетителите са били над 27 000 души, от които 16 800 професионална публика.

България се представя с информационен щанд от близо 50 кв. м.

Основен фокус в него са зимният и летният туризъм, които са сред най-търсените продукти от туристите в региона.

Друг акцент са възможностите за балнеолечение, което често се избира като допълнителна услуга през последните години.

Професионалистите и любителите, които посещават форума, ще могат да се запознаят и с културно-познавателните турове и пътуванията с цел развлечение, които България предлага.

Тази година заедно с Министерството на туризма на щанда се представят общини и фирми, като интересът нараства спрямо година по-рано.

Изложителите ни предлагат специализирани продукти - зимни и летни почивки, балнеолечение и културно-исторически маршрути.

Израел е сред водещите пазари в туристическите посещенията на чужденци в България и се нарежда на 12-о място за миналата година.

През 2017 г. повече от 200 хиляди израелски туристи са пътували у нас, като се отбелязва ръст от 13,7% спрямо година по-рано.

източник:Bnt.bg

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев