АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

И РИЧАРД ДРАЙФУС ОБВИНЕН В СЕКС ТОРМОЗ

Ричард Драйфус
13.11.2017 / 18:32

Сценаристка, която работила с американския актьор Ричард Драйфус в телевизионна комедия през 80-те г., твърди, че била тормозена сексуално от него, като той дори й показал половия си орган. Твърденията на Джесика Тайш са поредният епизод от грандиозния скандал за сексуален тормоз в Холивуд

В интервю за блога Vulture, сценаристката Джесика Тайш разказва, че през 1987 г., когато работели заедно по проект за комедия на Ей Би Си, Ричард Драйфус я засипал с непристойни коментари и покани. По думите й, той дори я извикал във фургона си по време на снимките и й показал члена си.

Агентът на Ричард Драйфус, Бари Макферсън, отхвърли твърденията, че актьорът се е разголил пред Тайш, но призна, че носителят на "Оскар" и "Злаен глобус" наистина се е срещал с дамата, въпреки че никога не се е държал неприлично.

Пред Vulture Ричард Драйфус заяви, че наистина е флиртувал с Джесика Тайш и смятал, че участва във "взаимен ритуал на съблазняване".

Сценаристката обясни, че решила да разкаже за неприятното си преживяване с Ричард Драйфус, след като той подкрепил в Туитър сина си Хари, който път публично обвини Кевин Спейси, че докоснал чатала чу, когато бил 18-годишен.

Източник: http://www.glasove.com/categories/random/news/obviniha-i-richard-drajfus-v-tormoz

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев