АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

ПРОВЕДЕ СЕ ДЪРЖАВНО ЛИЧНО ОТБОРНО ПЪРВЕНСТВО ПО СПОРТНИ ТАНЦИ ЗА "КУПА ТУИДА"

спортни танци
30.10.2017 / 11:30

На 28.10.2017г. в град Сливен се проведе Държавно лично отборно първенство по спортни танци и състезание за "Купа Туида", организирани от  Община Сливен, Българската федерация по спортни танци и Клуб по спортни танци " Туида".

В надпреварата участваха 441 състезатели, представители на 22 клуба в страната.

Състезанието беше открито от Пепа Чиликова - зам. кмет на Община Сливен, която приветства рекордния брой участници и поздрави КСТ „Туида“ за 25 годишния юбилей.

В отборната класация от 22 клуба в страната КСТ „Туида“, с треньор Йовита Пенчева, се класира на 3-то място в стандартните танци.

В надпреварата по клас, представителите на клуба Пламен Колев и Теодора Миндева се класираха на 1-во място в клас 11“Е“.

В клас 13“D“ на 2-ро място се класираха Евгени Шахъмов и Мая Тачева.

Те успяха да се преборят и за финала по възраст в групата на ЮСВ – стандартни танци.

В категорията „Изгряващи звезди“ Михаил Бояджиев и Сияна Златева спечелиха 3 златни медала в стандартните и латиноамериканските танци.

Христо Недялков и Христиана Къчева спечелиха 2 златни медала в латиноамерикан-ските танци при 9 и 11 - годишните състезатели.

Българска федерация по спортни танци даде отлична оценка за организацията на проявата, която е част от държавния спортен календар.

източник:Пресслужба - Община Сливен

Още снимки от новината

спортни танци
спортни танци
спортни танци

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев