АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

ДОБРО УТРО, СЛИВЕН

Сливен, снимка: Агенция Сливен
22.07.2015 / 07:41

Лъчезарно и усмихнато, утрото пристъпва на пръсти в Сливен.

В момента температурата е 21°C, през деня ще достигне 32°C, според синоптиците. Очаква ни поредният топъл юлски ден, щедър на слънце и лятна шарения - като в детски калейдоскоп.

Сливенските медии продължават да коментират политическата ситуация в региона, акцентирайки върху посещението на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, по време на което официално бяха оповестени кандидатите за кметове на общини от управляващата партия. Поместват и почти всичко от полицейския бюлетин.

Някои от местните сайтове, в типичния си стил, са си позволили поредната доза лъжи и клевети за хонорарите, които Общината плаща на високо специализирани адвокати по сложните съдебни дела, които води и чрез които иска да се освободи от кошмарните финансови и юридически каши, забъркани в предишния мандат. Интересно е да се отбележи, че тези сайтове си позволяват абсолютно свободни съчинения, в които истината клони към нула. Но... за тези хора очевидно най-важното е обилно да напояват медийното пространство с откровени лъжи. Па току-виж, повторени сто пъти, някой вземе и да им повярва.

От 10 часа днес е редовната седмична пресконференция в Община Сливен.

В 14 часа в "Спорт палас" започва тридневната националната конференция по сугестопедия, на която ще присъстват педагози, изследователи и научни дейци от страната и чужбина.

Екипът на Агенция Сливен ви пожелава щастлив и ползотворен ден.

https://www.youtube.com/watch?v=zOa3S2SJxtg

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев