АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

СЛИВЕН Е ДОМАКИН НА ЮБИЛЕЙНА СРЕЩА НА АСОЦИАЦИЯТА НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПО КОМУНИКАЦИИ В ОБЩИНИТЕ

Община Сливен
01.07.2015 / 15:05

Община Сливен ще бъде домакин на юбилейното честване по повод 15-та годишнина от основаването на Асоциацията на специалистите по комуникации в общините (АСКО). На 2 и 3 юли в града ще пристигнат гости и участници в събитието от цялата страна. Това съобщи на пресконференция днес Таня Балабанова – зам.-председател на УС на АСКО.

На юбилейното честване ще присъстват бивши и настоящи членове на асоциацията от различни общини в България, експерти по връзки с обществеността и представители на пресцентрове от министерства и институции. Официалното откриване е на 2 юли от 13.30 ч. в зала 105 на Общината. От 15.30 часа ще се проведе семинар на тема: "Вътрешни комуникации" в зала "Май". На това безплатно обучение ще участват и служители от община Сливен от всички звена на администрацията. Лектор ще бъде Михаела Малеева, изпълнителен директор на АСКО, преподавател в Института за публична администрация към МС и PR на БАН.

Целта на семинара е да се подпомогне процеса на изграждане на ефективни вътрешни комуникации в администрациите и да се дадат добри практики за мотивиране на екипите.

Калин Шушелов – експерт от Изпълнителна агенция ЕСМИС на Министерство на съобщенията и информационните технологии, ще презентира и проект за развитие на високоскоростен широколентов достъп до интернет от следващо поколение в България.

По време на пребиваването си в града гостите ще се запознаят с реализираните успешни проекти на Община Сливен. Ще посетят крепостта "Туида" и парк "Юнак".

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев