АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

ФИРМИТЕ "АРМИД" И "ТИРОН" С НОВ ОФИС

Армид
10.08.2014 / 13:49

Наскоро сливенската фирма „Армид”, специализирана в изработката на надгробни паметници и различни изделия от камък, разкри нова приемна за клиенти в Сливен.

Офисът на фирма „Терон” ЕООД, който се обслужва от екипа професионалисти на „Армид”, се намира срещу входа на Новите гробища. Там можете да поръчате изработването на паметници, надгробни плочи, каменоделски услуги, строително-монтажни и довършителни работи. Паралелно с това собствениците на фирмата - семейство Вълеви, развиват успешно дейността си и в Бургас. Техният офис се намира в гробищния парк. Фирмата печели доверието на своите бургаски клиенти с високото качество на материалите, коректността си и с нестандартната визия на изработеното от тях.

Екипът на фирми„Армид” и „Терон” ще ни изненада с нови продукти. Издадоха ни част от своята тайна за бъдещите си намерения.

За пръв път на пазара в Сливенски регион те ще представят нови материали и изделия, изработени с иновационни интегрирани технологии. Сливналии ще имат уникалната възможност да се запознаят с тези нови продукти, неизвестни досега в региона ни, които са много издържливи на всякакви климатични условия.

Лятото е сезон на изненади. В офиса на „Терон” ЕООД, на входа на Новите гробища, ще бъдат изложени мостри на новите продукти. Новият офис не само разширява дейността на „Армид”, но е и средство за справяне с нелоялната конкуренция в каменоделския бранш. Цветан Вълев и семейството му търсят и отстояват законосъобразността във всяка своя дейност и призовават клиентите и колегите си да бъдат коректни и честни.

Шефовете и служителите на „Армид” и „Терон” не бягат от предизвикателствата и трудните поръчки. Те се заемат смело с интересни и сложни изпълнения и монтажи в трудно достъпни места, което изисква много усилия и рискове.

Разговаряме с нежното лице на фирма „Армид” – Калинка Вълева, съпруга на Цветан Вълев:

- Ситуацията сега в момента утежнява развитието на малкия бизнес.

От години ние чакаме закони за нашата дейност. Чакаме ясно разписани правила за сферата на нашия бизнес. Но нищо не се случва. Това на практика улеснява сивата икономика. Ние имаме достатъчно клиенти и пазари. Но решихме, че трябва да търсим едно по-подходящо място за нова приемна за клиенти - като средство за справяне с голямата нелоялна конкуренция. Избрахме то да е в близост до Новите гробища в Сливен, където са повечето фирми. Така клиентите ще ни намират по-лесно. А и ще предпазим хората, които често попадат по случайност на място, където дори не знаят какво им се предлага. Апелът ни към всички клиенти е да искат подробна предварителна информация за услугата, която ще се извършва. От разговори с хората разбираме, че не е така. Естествено е клиентите да не съобразяват това, те пристигат с мъката си и не знаят, че попадат на непрофесионалисти. Сега вече няма да има недоразумения.

Другият ни апел е към колегите от нашия бранш. Нека не използват мъката на хората и не злоупотребяват с нереални обещания за ниски цени. Като едновременно с това убеждават, че услугите са качествени. Това е подвеждаща информация.

И още един апел, пак към колегите: трябва да обединим усилията си. И да не отказваме услуги на клиенти от далечни и трудно достъпни места. Защото непрекъснато се сблъскваме с това. Препращат такива клиенти някой друг да свърши работата. Избират си само лесна работа в гонене на печалба. И хората обикалят насам-натам. Идват при нас. Ние никого не връщаме. Толкова много работа имаме, че просто се чудим откъде да я захванем. Но нямаме морално право да отказваме и да си избираме клиентите и работата. Винаги сме коректни и точни и към колегите си, и към хората, които търсят нашите услуги.

Нека всеки в нашия бизнес да заеме своята ниша на пазара с професионализъм и законосъобразност. И да не подлагаме клиентите на лутане по гаражи, бараки, на скрити места при случайни хора. Често става така....

Друг риск е, че има бивши наши колеги, които не са официално в нашия бранш и сегашната им работа няма нищо общо с нашия бизнес. Но те продължават да работят, между другото, незаконно… Нямат фирми, но развиват нелегално бизнеса си в нашата сфера. С идеята цената им да бъде малко по-ниска, но без нужното качество. Имаме конкретни примери, но няма да споменаваме имена. Ето един пример: човек, който се представя за професионалист от нашия бранш, няма фирма, която да представлява и зад която да стои. Талоните за разрешителни той вади на ЕГН-та на наследниците на починалия, на самите клиенти. Има изискване на Общината да се издава разрешително. Тези колеги са от сивия бизнес, от сенчестата страна, на практика си служат с измама. Това лишава клиентите от възможността да търсят правата си и евентуално да правят рекламации. А ние, хората, които работим реално в този бранш, се афишираме и легитимираме като извършители на дейността. Парадоксът е, че в случая с изпълнителите-мнете регистрациите си е правят на името на клиента, с неговото ЕГН. И след това той не може да си търси правата. Често при нас идват такива клиенти, потърпевши от недобронамерени самозванци и разочаровани и недоволни ни молят ние да довършим работата или да отстраним проблема. Но има и нещо още по-шокиращо: натъкнахме се на случаи, когато се показват снимки и каталози на наши обекти, паметници и продукти като авторски на въпросните фирми! Т.е. наши изработки се представят като дело на други хора. Това е чиста проба измама. Но… няма закони, лостове и правила, чрез които да се предотвратяват такива измами и да се санкционират нарушителите.

От „Армид” и „Терон” ни напомнят, че лятото е най-подходящият сезон за ремонтни и строителни дейности. Двете фирми предлагат оформяне на дворове, настилки, прагове, външни и вътрешни облицовки, поставяне на первази.

Лятото е и моментът за укрепване и ремонт на гробовете на нашите близки, за монтаж на паметници и паметни плочи, за отстраняване на някои щети от зимата, освежаване на надписите.

За контакти:

„АРМИД” ЕООД - Сливен, "Бургаско шосе" 18 , тел. 044 668013; 0878 52 6374; 0895 619 074

ул. "Сергей Румянцев" 4а, срещу входа на Новоселски гробища, тел. 044 66 73 67; 0878 526374

„ТОТЕМ Г-2” - ЕООД. Бургас, Гробищен парк, тел. 0877 305074; 0895 858775

„ТИРОН” - ЕООД, Сливен. Срещу входа на Нови гробища. тел. 0893 538696

Още снимки от новината

флаер
паметник

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев