АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

ФИРМА " ЛЕОНИДОВ” – НАД 20 ГОДИНИ ТРАДИЦИЯ, УДОБСТВО И СИГУРНОСТ

автобуси на фирмата
28.07.2014 / 14:14

„Човек е голям, колкото са големи мечтите му” – това е житейското мото на г-н Леонид Леонидов- управител на фирмата, носеща неговото име. Тайната на неговия успех в бизнеса е вътрешната му убеденост, че човек каквото си пожелае- го постига! А за това допринася и неговият дългогодишен опит, специално образование и професионализъм.

Когато чуем името Леонидов, веднага си представяме красивите и удобни автобуси с тази запазена марка, които всеки ден пътуват по направлението Сливен-Пловдив. Сливенската фирма „Леонидов” е една от първите, най-опитните транспортни фирми в страната. Тя е единственият превозвач от нашия регион по Републиканската пътна мрежа по направлението Сливен-Пловдив. „Леонид Леонидов” е първият превозвач по тази линия. Заслужено се ползва с доверието на своите клиенти. Освен обществен транспорт на пътници по утвърдена транспортна схема, фирмата извършва превоз на работници, съгласно сключени договори, както и екскурзии в страната и чужбина. Ако желаете да организирате екскурзия и да посетите място по ваш избор- доверете се на традицията. Фирмата ще ви предложи автобуси от 27 до 50 места, в зависимост от броя на пътниците. Предлага изгодни оферти, на достъпни цени, дестинациите са по ваш избор. Ако решите да разнообразите уикенда си и се организирате с приятели – можете да си спретнете чудесна екскурзия с „Леонидов”.

От 2004 година цените на билетите не са променяни, а напротив - имаме отсъпка за студенти и пенсионери от 10%, за деца до 7 години - безплатно пътуване, до 10 години - 50% намаление. Освен това фирмата е раздала около 70 талона за 50% намаление на редовните пътници, които работят в съседни градове и всеки ден пътуват. Със специални преференции се ползват болни и социално слаби хора, които също пътуват с талони за 50% намаление.

Фирма ЕТ” Леонид Леонидов” е със седалище и адрес на управление в гр.Сливен. Регистрирана е в Търговския регистър на Сливенски окръжен съд през 1993 г. Фирмата носи името на своя основател и управител Леонид Аргиров Леонидов .

Дейността на „Леонидов” като автобусен превозвач започва през 1994 г. със сключен договор с мини „ Балкан” ЕООД – гр.Твърдица. В началото фирмата извозва предимно работниците до рудник „Девина” и рудник „Паисий”. През този период фирмата разполага с два броя автобуси . Наред с това извършва и случайни превози – екскурзии в страната и в чужбина.

През 1998 г. ЕТ „Леонид Леонидов” започва да извършва обществен превоз на пътници по утвърдена транспортна схема по договор с Община Сливен - по маршрут: Сливен - Ст. Загора – Пловдив. Това е първият и единствен превозвач по тази линия от сливенския регион.

Това наложи и смяната на автобусите с по-нови и луксозни - марка „Сетра” и „Неоплан”.

Приоритет на фирмата още от създаването й е доброто обслужване, осигуряване на приятно и удобно пътуване на пътниците.

През 1999 г. фирмата откри и втора автобусна линия по същия маршрут, а през 2000 г. и трета линия със същото направление. През 2000 г. фирмата откри и сезонна автобусна линия с направление до южното ни Черноморие: Сливен - Бургас- Св. Влас. През всичките тези 20 години автобусния парк на фирма „Леонид Леонидов” е обновяван и разширяван.

С много труд са достигнати добри резултати и положителни оценки от техни партньори и в голяма конкуренция с други фирми от този бранш, фирмата успя да устои на изискванията на проведения от Община Сливен конкурс за обществен превоз на пътници през 2004 г. Заслужено спечели мястото си на превозвач в републиканската пътна мрежа по направление Сливен-Пловдив.

С над 20-годишния си опит и лоялност, фирма „Леонидов” извоюва доверието на своите клиенти. Фирмата разчита изцяло на своя екип. Няма текучество на персонал. „Колективът е задружен, празнуваме заедно празници и семейни поводи” – споделя с радост Димитринка Леонидова – съпруга на управителя. Освен, че движи маркетинга на фирмата и връзките с обществеността, тя се занимава и с подбора на стюардесите. В бизнеса помагат и синът, и дъщерята. „Всички сме един отбор, заедно със служителите на фирмата!” -отбелязва г-н Леонидов, който никога не се изживява като голям шеф, а е толерантен и скромен:

- Отношенията между колегите са коректни, винаги по време на отпуск или по лични причини сами се организират за смените и взаимно се заместват. Това е начин да се чувстват пълноправна част от фирмата, а не подчинени. Вслушваме се и в идеите, които ни дават, защото те са живата връзка с нашите клиенти - пътниците. Униформата, с която работят, също е съобразена с тяхното желание. Шофьорите ни са отзивчиви и с добро отношение и уважение към пътниците. Те приемат и предават багажите на пътуващите, за да няма объркване, въпреки багажните стикери които залепват на чантите и куфарите. До сега не е имало случаи на откраднат или загубен багаж. Често се случва да изчакват закъснял пътник.

Доброто отношение на шофьорите и стюардесите към пътниците, вниманието към тях по време на пътуване е едно от най-важните задължения, на които много държим, чистотата в автобусите – също. Имаме непрекъсната мобилна връзка с пътуващия екип и при необходимост от резервен автобус, при случай на авария или много пътници, винаги имаме готовност, тъй като сме във връзка и с колеги -превозвачи от Ст. Загора и Пловдив. Взаимно си помагаме при подобни случаи. Особено през зимния сезон. – споделя Леонид Леонидов.

Кризата и намаления пътникопоток се почувства и при нас. Затова в определени дни пътуват по-големи автобуси, а в други по-малки. Правим го, за да пестим гориво. Но смятаме, че това не е в ущърб на пътниците и се стараем чистотата, удобството и отношението към пътуващите да бъде на ниво.

Телефони за информации и резервации: 044 – 62 55 95, 0887 29 25 38

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев