АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

СЛИВЕНСКАТА ФИРМА "АРМИД" ОТКРИ "ТОТЕМ" В ГРАД БУРГАС

новата фирма на "Армид" в Бургас
17.05.2014 / 22:09

Какво се крие зад тайнственото име "Тотем"?

Така се нарича новата фирма, която разкриха в град Бургас собствениците на сливенската фирма „Армид” ЕООД. Поради огромния потребителски интерес към дейността на „Армид” нейният управител Цветан Вълев и семейството му разкриха нов офис на новата си фирма „ Тотем” Г-2” ЕООД в град Бургас. Тя е регистрирана в началото на тази година и смело набира скорост. Офисът се намира в района на бургаския гробищен парк.

Фирма „Тотем”, както и „Армид” предлага изработка, монтаж на паметници и паметни плочи, мрамор, гранит, вази, свещници, окомплектовки и др. Предлага облицовъчни и строителни материали за интериора на дома и екстериора.

Цветан Вълев и съпругата му Калинка Вълева споделят:

- Дълго обмисляхме варианти за разширяване на нашата дейност. Работата ни е много, клиентите ни търсят, защото разчитат на качеството на нашите продукти и на професионализма ни. Проучвахме непрекъснато пазара и имаме наблюдения какво е търсенето. Има празни ниши в нашия бранш. Особено в изработката на паметници и надгробни плочи.

Ориентирахме се не случайно към град Бургас, защото имаме много клиенти от Черноморието, особено от южното. До сега те идваха до Сливен, за да ползват нашите услуги. Пътуват, дават поръчка, връщат се…С новата фирма в Бургас вече ги улесняваме максимално. Няма да се налага да идват чак до Сливен. И още нещо - нашите продукти са явно особено атрактивни в източния регион. Открояват се на общия фон. Имат нов стил, нов облик. Нещо, което според мнозина по Черноморието не е така познато. Дори, ако погледнете гробищния парк там, ще видите, че се налага клише, еднотипност в паметниците и е някак си сиво, няма нещо, което да се откроява особено и като изработка и като материал. Нашите бургаски клиенти с помощта ни искат да разчупят досегашните стандарти. Ние им предлагаме продукти със съвършено нова визия и качество, и то на достъпни цени.

- Всяко начало е много трудно. Да създадеш фирма в чужд град не е леко...

- Рискована стъпка е, но рискът е премерен. Ние обичаме предизвикателствата. Само така се развиваме. Не може да тъпчем на едно място. И така акостирахме на Черноморското ни крайбрежие. Убедени сме, че имаме професионален потенциал да се справим. Имаме добре обучен екип с доказан професионален опит, на който разчитаме. Това е важно. Самочувствието ни и увереността ни, че ще се справим и представим добре и в Бургас се дължи именно на това, което можем и предлагаме. Хората тук ни приеха добре. Спечелихме доверието им.

В офиса на фирма „Тотем-Г-2” ЕООД работи нашата малка дъщеря Диляна. Тя е офис-мениджър и ползва 10 годишния опит, който е натрупала в Сливен н нашата фирма „Армид”. Тя започна работа още от създаването й. Това е добра школа. Достойно ни представя в Бургас. Ние не обичаме шумните реклами. Достатъчно е, че нашите клиенти са доволни и споделят със свои приятели и близки, които също се обръщат към нас. Смятаме, че това, което предлагаме е много по-различно от пазара в Бургас.

Имаме каталози със снимки на наши продукти и обекти, паметници, дворове, облицовки. Хората, когато гледат снимките, възкликват възхитено: „ Ама това наистина ли вие сте го правили?!” Така е, защото за пръв път виждат такива интересни неща, нестандартни. Дори материалите, с които работим приятно ги изненадват. Каталозите и снимките са интересни, но който иска може и на място да дойде и да пипне, това, което сме изработили. Както се казва: „Ръка да пипне , око да види”. Трудно е да се спечели доверието на клиента. Но ние и в Сливен доказахме какво можем и хората разчитат на нас.

Както казахме, реално ние и досега имахме много клиенти от Бургас и черноморския регион. Първото сериозно нещо, което направи новата ни фирма „Тотем” е точно за един сливналия, роден в Бургас. От Сливен дава поръчката за град Бургас. И обратно - имаме клиенти, които живеят в Бургас и дават поръчки за паметници в Сливен. Процесът е двупосочен. Ето така наистина хората са максимално улеснени. Спестяваме им разкарване. Не те идват при нас, а ние сме при тях.

- Вие сте православни християни и има ли връзка изборът на град Бургас с нашата Църква?

- Да има. Бургас е в нашата Сливенска духовна епархия. Ние сме правили много надгробни паметници в гр. Несебър. Там също ни познават. Много хора чрез Църквата поддържат връзка с нас. Познаваме се и се уважаваме с духовниците от нашата епархия.

Решихме да помогнем на новоизграждащия се храм в село Старо село за Гергьовден. Параклисът се казва „Св.Георги Победоносец”. Отвън, точно на входа на параклиса, има надпис от мрамор, това е наше дело.

Управителят и екипът на фирмите „Тотем- Г-2” и „Армид” винаги в своята работа са водени от любовта към хората. Оная християнска любов, за която и във всеки бизнес има място и която е основополагаща и без която не може. Така с любов и вяра и „Тотем” в Бургас върви напред и работи. А изработеното от тях е за вечността. С „Тотем” във вечността – така казват семейство Вълеви. Защото всичко произведено от тях може да устои на повратностите на времето и климата.

За контакти : 0895 858 775 и 0877 705 074 – Диляна Вълева

totem_g2dv_ltd@abv.bg

Още снимки от новината

нова фирма на "Армид" в Бургаста
паметник

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев