АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

СЕЗОНЪТ НА КАМИНИТЕ НЕ Е ОТМИНАЛ

снимка 2
12.03.2014 / 21:16

Сливенската фирма „Армид” вече 7 години се ползва със заслужен авторитет и се наложи като известна марка не само в Сливен, но в страната и в чужбина. Предлага на своите клиенти оригинални решения, свързани с всичко в каменоделството - надгробни паметници и паметни плочи, реализира цялостни интериорни и екстериорни решения за частни и обществени сгради.

„Армид” осъществява и търговия с богат асортимент качествени скално-облицовъчни материали. Материали, които остават във вечността!

Запазена марка за „Армид” са оригиналността на предлаганите решения и високото качество на изпълнение и на вложените материали.

„Армид” е синоним на качество и коректност. Ако искате да сте различни и неповторими – това може да постигнете с интересни, нестнадратни решения за подобряване на интериора, изработване на камини, вътрешни облицовки, плотове, стълбища и др.

Всичко това става с поръчка от страна на клиентите, включително и изборът на материала. Само едно позвъняване на телефона или посещение на офиса на фирмата и ще бъдете обслужени.

Сезонът на камините не е отминал. В „Армид” изработват всичко, което е свързано с обработката на скално-облицовъчни материали: камини, стълбища, плотове за кухни, бани, настилки, облицовки на стени. Осъществяват и цялостно довършително строителство.

Чрез камъка те внасят уют и топлина в интериора на дома, свежест и неповторимост – в екстериора. Хората, които ползват услугите на „Армид” са убедени, че това е най-правилният избор! Те стават все повече.

Цените са достъпни, атрактивни - съобразени с предпочитанията и възможностите на клиентите. „Основната цел на нашата фирма е да изкарва винаги добър краен продукт на пазара с добра цена. Да се съобразим с най-претенциозния и изискан вкус.” – споделя управителят Цветан Вълев. Специалистите на фирмата винаги се придържат към най-актуалните тенденции. Разполагат с каталози на френски и италиански проекти за камини, запознават клиентите с различни идеи.

„Армид” превърна каменоделството и строителството от обикновен занаят в истинско изкуство.

Ако искате да бъдете неповторими – ползвайте услугите на „Армид”!

Офисът на фирма „Армид” ЕООД се намира на ул. „Сергей Румянцев” 4а срещу входа на Новоселски гробища.

Телефоните за връзка са: 044 66-80-13; 044 66 73 67; 0878 52 63 74; 0895 61 90 74.

Офисът на фирма „Армид” ЕООД се намира на ул. „Сергей Румянцев” 4а - срещу входа на Новоселски гробища.

Още снимки от новината

снимка
снимка 3
снимка 4

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев