АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Сливница" № 12б, оф. 1, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: mi61@abv.bg

ЧАСТНИЯТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ТЪРГОВСКИ КОЛЕЖ В СЛИВЕН ОЧАКВА СВОИТЕ НОВИ СТУДЕНТИ

студенти
03.06.2013 / 15:14

Вече 10 години Частният професионален търговски колеж в Сливен обучава кадри за администрацията, хотелиерството, ресторантьорството и бизнеса.

Създаден през 2003 година с мъдрата и социална идея студентите да продължат образованието си без откъсване от семейството и работното място, днес колежът обучава кадри за цялата страна.

Завършилите Частния професионален търговски колеж придобиват четвърта степен на професионална квалификация по специалност „Предприемачество и мениджмънт”.

Приемът се извършва след завършено средно образование. Класирането е по документи. Срокът на обучение е две години, осъществява се само задочно. Семестриалната такса е 280 лева.

В колежа могат да кандидатстват и чужди граждани, чиито дипломи са легализирани.

Дипломите на завършилите се признават в целия Европейски съюз. Именно този вид професионално образование и квалификация търси и предпочита западният свят.

Обучението се осъществява от хабилитирани преподаватели от водещи български висши училища.

Директор на Частния професионален търговски колеж е проф. Маргарита Бонева, преподавател по висша математика в Инженерно-педагогическия факултет на Технически университет – София в град Сливен.

Колежът има пряка връзка с бизнеса, 240 са часовете по практика. Голяма част от колежаните остават на постоянна работа, където са практикували, други намират реализация в местната администрация.

Учебното заведение дава шанс и на вече дипломирали се специалисти да придобият още една професионална квалификация. А това е сериозно предимство на пазара на труда.

Записването за Частния професионален търговски колеж в Сливен се извършва в сградата на Техническия университет.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев